Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-(155)-1566-3119

WhatsApp : +86(155)15663119

Free call

Γιατί αξίζει για να επιλέξει τις μιας χρήσης τσάντες;

May 6, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί αξίζει για να επιλέξει τις μιας χρήσης τσάντες;

Τσάντα εγγράφου:

Οι τσάντες εγγράφου αποτελούνται συνήθως από δύο στρώματα του ειδικού εγγράφου, ευχαριστία στο οποίο τα προϊόντα μας είναι ανθεκτικότερα από άλλες τσάντες εγγράφου διαθέσιμες στην αγορά. Επιτρέπουν να διατηρήσουν τη βέλτιστη δύναμη αναρρόφησης της ηλεκτρικής σκούπας και να διατηρήσουν αποτελεσματικά όλες τις ακαθαρσίες μέσα. Είναι εξοπλισμένοι με τις λαβές που το καθιστούν ευκολότερο να τους τοποθετήσουν στην ηλεκτρική σκούπα, και έπειτα βολικά βγάζουν την ήδη γεμισμένη τσάντα. Είναι εξαιρετικά δημοφιλείς μεταξύ των ανθρώπων που φροντίζουν για το περιβάλλον επειδή είναι 100% βιοδιασπάσιμα.

 

Συνθετικές τσάντες:

Χρησιμοποιήσαμε πολλά στρώματα του microfiber στις συνθετικές τσάντες, ευχαριστία στις οποίες είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, ανθεκτικά σε λυσσασμένο και την υγρασία. Για να συντηρήσει υψηλό τους - η ποιότητα, οι άκρες των τσαντών είναι ενωμένη στενά με έναν κατάλληλο τρόπο, ο οποίος αποτρέπει το ράγισμα σε περίπτωση να υπερχειλίσει. Το Microfiber μη υφανθε'ν επίσης έχει μια πολύ σημαντική ιδιοκτησία, η οποία είναι να προσαρμοστεί στις διαστάσεις του εμπορευματοκιβωτίου ηλεκτρικών σκουπών. Αυτό σημαίνει ότι οι συνθετικοί σάκοι, το ίδιο μέγεθος ως αυτοί εγγράφου, έχουν μια μεγαλύτερη περιεκτικότητα και περιέχουν περισσότερες ακαθαρσίες. Το υλικό χρησιμοποιούμενο αποτελεσματικά σταματά τα μικρότερα μόρια της σκόνης και των αλλεργιογόνων, η οποία επιτρέπουν την αποτελεσματική αφαίρεση των ακαθαρσιών προκαλώντας τις αλλεργικές αντιδράσεις.

 

Γιατί αξίζει για να επιλέξει τις μιας χρήσης τσάντες;
Με τις μιας χρήσης τσάντες, ο καθαρισμός μπορεί να είναι γρήγορος και κατάλληλος, ακριβώς τράβηγμα η τσάντα από την ηλεκτρική σκούπα και το ρίχνει μακριά. Αυτό που είναι περισσότερος, κατά την καθαρισμό του λινού που οι επαναχρησιμοποιήσιμοι σάκοι, μερικές από τις ακαθαρσίες που περιλαμβάνονται σε τους παίρνουν το εξωτερικό – έτσι να χρησιμοποιήσουν συνθετικές ή τσάντες εγγράφου είναι πιό υγιεινός και υγιέστερος, ειδικά για τους πάσχοντες αλλεργίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί αξίζει για να επιλέξει τις μιας χρήσης τσάντες;  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@VacFilterBag.com
+86(155)15663119