Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-(155)-1566-3119

WhatsApp : +86(155)15663119

Free call

Κενό ρομπότ σκόνης μόνος-συλλογής Lydsto - που ανοίγει μια νέα εποχή του ευφυούς κενού ρομπότ

April 13, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κενό ρομπότ σκόνης μόνος-συλλογής Lydsto - που ανοίγει μια νέα εποχή του ευφυούς κενού ρομπότ

SHENZHEN, Κίνα--()

Το Lydsto R1 είναι ένα όχημα αποκομιδής απορριμμάτων συλλογής σκόνης από Lydsto, ένα έξυπνο κενό εμπορικό σήμα ρομπότ που μπορεί «να φροντίσει» ο ίδιος με τις ισχυρές ικανότητες συλλογής σκόνης του. Ενεργοποιεί αυτόματα τη συλλογή σκόνης μετά από κάθε σύνοδο σκουπίσματος με ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσει έξω το κιβώτιο σκόνης του κενού, το οποίο είναι μια τεράστια ανακούφιση. Μετέφερε επίσης τα απόβλητα κιβωτίων σκόνης στη μεγάλη τσάντα σκόνης 3L του, η οποία πρέπει μόνο να παρθεί και να ριχτεί μακριά μια φορά το μήνα, έτσι οι άνθρωποι δεν ειναι απαραίτητο να καθαρίσουν το κιβώτιο σκόνης με το χέρι.

Εκτός από τη συλλογή σκόνης, το Lydsto R1 χαρακτηρίζει επίσης τη δύναμη αναρρόφησης 2700pa, τέσσερα επίπεδα ελέγχου έντασης, 150 λεπτά των μακρών ζωή, της αναγνώρισης ταπήτων, του ευφυούς προγραμματισμού πορειών, της αποφυγής και της απομάκρυνσης εμποδίων, του διαλείποντος καθαρισμού και APP της προσαρμογής.

Η ευφυής συλλογή σκόνης που συνδυάζεται με τον ευφυή καθαρισμό κάνει το ευφυές ρομπότ συλλογής σκόνης να σκουπίσει Lydsto R1 συνώνυμο με ηλεκτρική σκούπα με τη νέα εποχή των έξυπνων συσκευών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@VacFilterBag.com
+86(155)15663119