Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-(155)-1566-3119

WhatsApp : +86(155)15663119

Free call

Τύποι τσαντών σκόνης ηλεκτρικών σκουπών

June 2, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τύποι τσαντών σκόνης ηλεκτρικών σκουπών

Όταν μια ηλεκτρική σκούπα είναι στην εργασία, ένα ρεύμα του αέρα περνά μέσω του καθαριστή, που εισάγει μέσω του λιμένα εισαγωγής και που βγαίνει μέσω του λιμένα εξάτμισης. Αυτό το ρεύμα του αέρα φέρνει με το τα μόρια ρύπου και σκόνης που απορροφιούνται μέσα από το κενό. Προτού να γεμίσει ο ρύπος τις εξόδους αέρα μέσω του λιμένα εξάτμισης, περνά από το σύστημα τσαντών ή φίλτρων σκόνης. Οι τσάντες ηλεκτρικών σκουπών αποτελούνται από το πορώδες υφαμένο υλικό, συνήθως ύφασμα, έγγραφο ή συνθετικό υλικό. Ενεργούν ως φίλτρο αέρα. Οι μικροσκοπικές τρύπες στην τσάντα είναι αρκετά μεγάλες να αφήσουν το πέρασμα αέρα μέσω αλλά πάρα πολύ μικρός για τα περισσότερα μόρια σκόνης για να πάνε κατευθείαν. Επομένως, όταν προχωρούν τα ρεύματα αέρα στην τσάντα, όλος ο αέρας μέσω του υλικού φίλτρων, αλλά ο ρύπος και η σκόνη συλλέγουν στην τσάντα.

 

Τσάντες υφασμάτων
Αυτό είναι ο μεγάλος μπαμπάς όλων των τσαντών. Είναι ένας απλός τρόπος τα μόρια σκόνης που λειτουργεί καλά με τις μηχανές που έχει ένα καλό κομμάτι του γρυλίσματος. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμοι (εξοικονόμηση κόστους) αλλά εγγενώς γεμάτοι με τα ζητήματα της κατοχής κενής του περιεχομένου και του πλυσίματος της τσάντας περιοδικά. (ένα σενάριο πανών υφασμάτων μωρών) αυτές οι τσάντες είναι τέλεια ταιριαγμένες για να εγκαταστήσουν τα παλαιότερα πρότυπα ηλεκτρικών σκουπών και είναι eco φιλικό.

 

Τσάντες εγγράφου
Οι τσάντες εγγράφου έχουν υπάρξει για πολύ καιρό. Ο αρχικός λόγος για αυτήν την καινοτομία ήταν να υπάρξει μια μίας χρήσης επιλογή τσαντών. Είναι κατάλληλο και υγιεινό. Τα περισσότερα τρέχοντα πρότυπα ηλεκτρικών σκουπών παίρνουν την έκδοση τσαντών εγγράφου. Είναι οικονομικώς αποδοτικοί και ευρέως - διαθέσιμος.

 

Συνθετικές) τσάντες Microfibre (
Τσάντες Microfibre που παρουσιάζονται στην υψηλή απόδοση καθαρισμού παιχνιδιού στις ηλεκτρικές σκούπες. Η ανθεκτικότητα του υλικού με το λεπτό μέγεθος ντενιέ επέτρεψε τη μακρύτερη ζωή +50%, +50% περισσότερη καλύτερη αναρρόφηση και + 50% περισσότερη ικανότητα έναντι της έκδοσης εγγράφου. Είναι ακριβότεροι από τις τσάντες εγγράφου για τους ανωτέρω λόγους. Τα περισσότερα πρότυπα ηλεκτρικών σκουπών μπορούν να πάρουν και το έγγραφο και microfibre την έκδοση των τσαντών.

 

Άνθρακας Pet και τσάντες αντι-αλλεργίας
Η πιό πρόσφατη καινοτομία με τις τσάντες microfibre είναι αυτοί γονιμοποιείται με τα μόρια άνθρακα, το οποίο παρέχει την καλύτερη προστασία για τα σπίτια με τα κατοικίδια ζώα και τους ανθρώπους με τις αλλεργίες. Μερικές νέες εκδόσεις των συγκεκριμένων ηλεκτρικών σκουπών κατοικίδιων ζώων σε σχέση με με τα φίλτρα HEPA, παρέχουν το πιό υψηλό επίπεδο ελέγχου οσμών και προστασίας αντι-αλλεργιογόνου στους καταναλωτές. Μερικές από τις υψηλές ευρωπαϊκές ηλεκτρικές σκούπες εκτέλεσης παρέχουν στη συλλογή σκόνης σχεδόν 99,95% την καινοτόμο τεχνολογία τσαντών σφράγισης σκόνης.


Συμπέρασμα
Όπως τίποτα στη ζωή, η νέα τεχνολογία με το καινοτόμο σχέδιο προσελκύει ένα ασφάλιστρο. Όλοι εξαρτάται από τις μεμονωμένες περιστάσεις της οικογένειας. Έχουμε ένα ευρύ φάσμα των τσαντών στην προσφορά. Παρακαλώ επισκεφτείτε τον ιστοχώρο μας και μας ελάτε σε επαφή με. Θα σας συμβουλεψουμε με την καλύτερη λύση τσαντών για τις ανάγκες καθαρισμού σας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@VacFilterBag.com
+86(155)15663119